[English]

[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive]
intro
bio
live
platen
gratis
teksten
contact
links
rechts
sign Poortgebouw petition
Ingezonden mededeling

Uit de Sloot homepage

Let us start with a note to our foreign visitors. You are probably better off with the english version of this home page, which is (as the name suggests) in english.

Zo, dat is dat. Welkom op de homepage van Uit de Sloot, al jarenlang uw vertrouwde adres voor onverwoestbare punkrock in zeventiger-jaren stijl. De website is op het moment een zootje, want er is een hoop nieuws te vertellen, maar dat is nog lang niet overal doorgedrongen. Dus eerst maar even

Nieuws! Nieuws! Nieuws!

en schrik niet als dat op andere paginas nog niet staat!
foto van Peter

Nieuwe Drummer

Begin 2001 besloot Melle, de drummer, om langdurig op reis te gaan en de band te verlaten. Gelukkig hebben we in Peter Fakkeldij een uiterst capabele (en gezellige!) vervanger gevonden! Ennuh, dat lange haar wennen we wel aan, en het staat schattig op de foto....

Nieuwe Plaat

Na jaren zwoegen is er eindelijk een nieuwe plaat uit: En Snel Een Beetje!. dertien prachtige punklappen goed voor ruim een half uur luisterplezier. Distributie wederom door de Konkurrent, dus vraag erom bij je platenboer. Of luister op de audio pagina. Of kom naar een optreden! (ennuh... De hoes is veeeeel beter dan de foto ervan, daar komt binnenkort een mooiere voor!) Ohja, we hebben er ook T-shirts van!
hoesfoto

Nieuwser

In december 2001 zijn we de studio weer in geweest om Los Huevos de Guillermo op te nemen, onze ode aan Het Bruidspaar, die in januari 2002 is verschenen op Maximaal Onthaal, samen met de odes van nog zo'n 28 andere nederlandse punkbands. Uitgebracht door Royal Blood Records, distributie onder andere door Sonic Rendezvous. Je kunt Los Huevos de Guillermo beluisteren op de Gratis Geluid pagina.

En dan is er ook nog slecht nieuws: Eric heeft besloten zijn muzikale horizon te verbreden, en gaat Uit de Sloot verlaten. Maarten, Jack en Peter gaan manmoedig door als trio. Eric heeft het afgelopen halfjaar nog regelmatig meegespeeld, maar zondag 30 Juni is hij er voor de laatste keer bij. Wel in een uitverkochte Melkweg! (de eerlijkheid gebiedt te melden dat dat misschien ook te maken heeft met die andere band waar we die avond mee spelen, en niet alleen met Eric's afscheid).

Geen nieuws

Wat is er hier zoal te beleven? Als eerste is natuurlijk geen homepage compleet zonder bandfotos, dus bij deze.
foto van Eric foto van de band
    behalve Eric
Genomen op Koninginnedag, en het was zo druk dat de fotograaf ons er niet allemaal in 1 keer opkreeg. Oja, clicken voor grotere versies.
De volgende stop is de bio, en wie dan nog niet genoeg gelezen heeft gaat spoorslags door naar de teksten. En dan gauw naar de pagina met optredens, om te zien wanneer de band live in de buurt is te zien. Tenzij je eerst wel eens wat wilt horen voor je door de stromende regen naar Jongerencentrum Ons Genoegen fietst voor weer een avond gezelligheid, dan maak je een tussenstop bij de geluidsfragmenten. Nou ja, fragmenten... De hele eerste CD is daar gratis en voor niets in MP3 te downloaden! En van de laatste CD zijn ook wat voorproefjes te beluisteren.

En als we dan leuk bleken te zijn voor morgen de plaatjes pagina bookmarken, zodat je weet waar je de platenboer om moet vragen.

En mochten we vanavond niet in JC-OG spelen: op de contact-informatie pagina vind je alle adressen die je aan de buurtwerker kunt doorgeven om ons geboekt te krijgen, naast natuurlijk allerlei andere manieren om ons te bereiken, of op de hoogte gehouden te worden van alles Uit des Slootsch.

En tot slot hebben we nog een betrekkelijk ongeorganiseerd verzamelingetje links naar leuke punksites, bevriende bands, sponsors en wat dies meer zij.[ [an error occurred while processing this directive] intro | [an error occurred while processing this directive] bio | [an error occurred while processing this directive] live | [an error occurred while processing this directive] platen | [an error occurred while processing this directive] gratis | [an error occurred while processing this directive] teksten | [an error occurred while processing this directive] contact | [an error occurred while processing this directive] links | [an error occurred while processing this directive] rechts ]